MLADA IN AMBICIOZNA EKIPA

Smo ekipa treh zagriženih športnikov in znastvenikov. Združila nas je ljubezen do športa in znanosti ter želja po predajanju našega znanja in izkušenj ostalim, ki si tega želijo. 

Naša vizija je omogočiti vsakemu posamezniku kvalitetno ter dostopno storitev, s katero mu omogočimo izpolnitev zadanih ciljev.

Simon Cirnski, ustanovitelj Pulse Performance in trener kolesarstva

SIMON CIRNSKI

Že več kot 5 let se izobražujem, raziskujem, testiram ter razvijam nove pristope k treningu kolesarstva. Komunikacija med športnikom in trenerjem se mi zdi najpomebnejša, ker le tako lahko prilagodimo trenažni proces posamezniku in njegovim potrebam.

TIM PODLOGAR

Moja glavna strast je znanost s področja vadbene fiziologije, torej športna prehrana, odzivi na vadbo, okoljska fiziologija in tako naprej. Trenutno končujem doktorski študij s področja športne prehrane na Univerzi v Birminghamu, eni najboljših univerz na svetu s področja športnih znanosti.

IMG_0428.jpg
Matej Lovše, svetovalec.

MATEJ LOVŠE

S kolesarstvom se ukvarjam že skoraj 20 let. V tem času sem izkusil res veliko stvari. Tako dobrih kot slabih. In mislim, da lahko s svojimi izkušnjami pomagam ostalim pri doseganju svojih ciljev.